Jabil Circuit Gyárto Kft., Tiszaújváros

272 Vélemény
Jabil Circuit Gyárto Kft.
Huszár Andor Út 1
3580 Tiszaújváros
Borsod-Abaúj-Zemplén
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

Fő működési terület: nyomtatott áramköri részegységek gyártása, elektronikai összeszerelés, elektronikai szervíztevékenység


Kulcsszavak:
Elektronika, Elektromechanika, Nyomtatott Áramkör, Telekommunikációs eszközök, Szerviz, Elektromechanikai Alkatrészek, Elektromechanikai Tesztelés, Elektronikai Összeszerelés, Telekommunikációs Áramkör
Jabil Circuit Gyárto Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

jani jan
toborzás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

hm én is lehuztam ott 5 évet. sztem egy cs.... banda aki teheti nagyivben kerülje. inkább más munkát nézzen.Jabilt kerülje mindneki. velem sem kiabált senki a darabszám miatt , probálta volna meg, fejbe vertem volna ott a gyár közepén. Munka nem volt nehéz a fizu olyan amilyen, de az hogy volt olyan akinek 1 hétre hosszabbitották a szerződését az nevetséges volt. Mondom cs.... banda az egész!!!!

elbocsájtás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A páromat levizsgáztatták, majd hat hónap után elküldték sajnálom,mert neki tetszett az állás.

Aki nem bir Dolgozni!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Aki nem bir dolgozni meg munka kerülö akkor annak nem itt a helye!lehet mást keresni (ha Találsz)!oszt nem leirni a gyárat.Bezeg mikor a fizetést kaptad akkor jó volt.mindenhol dolgozni kell és sehol semm lehet aludni.Becsületes munkának a Becsületes Bérét kapja mindenki.vagy menyen szoc segélyre oszt feküdjön otthon 20 pujával!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igen így van,mindenki rosszat mond a cégről pedig ha dolgozik senki nem szól egy rossz szót sem.Én szeretek ott dolgozni,és bízok benne hogy sokáig kapok szerződést.

jabil

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Eléggé gáz a hely, kiabálnak 12 órán keresztül hogy a darabszám nem megy. Szünet az 2 db van 12 óra alatt. Annak való ez a hely, aki bírja az embertelen körülményeket.
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én még soha nem hallottam ott senkit kiabálni darabszám miatt, pedig le húztam ott pár évet... A szünet meg törvénybe van foglalva! 12 órában 45 perc jár
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Azzal kiabálnak aki nem dolgozik! Érdekes módon velem még nem kiabált seni a darabszám miatt. Szünetre is kijutok 5-6 alkalommal. A 45percen is túl lehet csúszni aztért sem szól senki, nah nem fél órával, de 5-10perc nem gond.

nunka

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem tudom mit jajgattok itt .Az a lényeg hogy legyen munkahely.Én 5 hónapig voltam ott mint hangoló operátor és nem volt bajom senkivel.Ha nem költöztem volna el még ott lennék.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Jabil Circuit Gyárto Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Széchenyi Út 19.
  3580  Tiszaújváros
 2. Széchenyi Út 21-23
  3580  Tiszaújváros
 3. Tvk Ipartelep
  3580  Tiszaújváros
 4. Lévai Út 66-68.
  3580  Tiszaújváros
 5. Szt. Isván Út 29/D.
  3580  Tiszaújváros
 6. M3 OUTLET CENTER - POLGÁR
  4090  Polgár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete